Punt G parteix de la idea de la passió, i per això agafa forma quan ens centrem amb el què més ens agrada, la cultura i la música. Sobretot apropar-nos a qui necessita agafar idees i plasmar-les en el què serà la primera referència que l’espectador tindrà visualment. Centrats en  cantautors, grups i artistes que necessiten un suport tan físic com digital.

Els gèneres són diversos i de totes les dècades. Ens agrada tot el que té relació amb la música, els festivals, els vinils, els cassets, etc. Des del pop fins al jazz, l’indie, el pop, el rock  i l’electrònica, som el que en dirien, eclèctics. 

Som dissenyadors gràfics i estem oberts a pensar com sona millor el disseny. I perquè no, també el disseny d’una etiqueta de vi, de la portada d’un llibre, una peça teatral, una botiga, un esdeveniment esportiu o un cartell de festes.

Ens flipen la comunicació i les marques. Ens agrada treballar per a la cosa pública, les causes socials i les empreses entusiasmades amb el que fan. Ja siguin grans, mitjanes o petites, en aquest cas la grandària no importa 😉